Search
Close this search box.

معرفی 5 سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت

فهرست مطالب

در عصر تکنولوژی و دنیای مدرنیته امروز که بشر همواره در تکاپوی رسیدن به برترین قله‌های پیشرفت است، طراحی سایت و فعالیت در حوزه‌های آنلاین و تحت وب چندان هم عجیب و دور از انتظار نیست. چه بسا این روزها داشتن یک سایت کسب و کار به یک امر معمول تبدیل شده و اکثر کسب و کارها فعالیت خود را به صورت آنلاین دنبال می‌کنند. عده‌ کثیری از مشاغل نیز در شرف اینترنتی شدن به دنبال آسان‌ترین راه برای طراحی یک سایت اینترنتی هستند. احتمالا شما نیز یکی از متقاضیان طراحی سایت هستید و در گیرودار راه اندازی صفحه خود، نام سیستم مدیریت محتوا به گوش‌تان خورده است. طراحی سایت مزایای بسیاری برای صاحبین کسب و کارها دارد؛ اما به همان نسبت نیز پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. تولید محتوا یکی از مهم‌ترین اصول در طراحی است و کارفرمایان می‌توانند با استفاده از سیستم مدیریت محتوا  کسب و کار خود را در حوزه اینترنت گسترش دهند.

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

شاید برای شما سوال شده باشد که cms چیست؟ در واقع سیستم مدیریت محتوا یا (Content Management System) سیستم نرم افزاری است که با تحت وب بودن امکان مدیریت محتوا را در اختیار شما قرار می دهد. این سیستم این امکان را به شما می دهد تا با استفاده از آن بتوانید محتوا و داده های مورد نیاز سایت را به روز رسانی کنید. طراحی سایت یک کار کاملا تخصصی است و کدنویسی آن به دانش خاصی احتیاج دارد. راه اندازی یک سایت هزینه‌های بسیاری دربر دارد؛ از طرفی چون تمامی صاحبین کسب و کارها دانش برنامه‌نویسی را در اختیار ندارند، ناچارند طراحی صفحه خود را به صورت برون‌سپاری به شرکت‌های طراح بسپارند. دراین روش ممکن است به دلیل عدم تأمین هزینه‌های طراحی، افراد فعالیت خود در حوزه اینترنت را به تعویق بیندازند. گذشته از تمام این مسائل، همه ما به خوبی می‌دانیم که طراحی سایت تنها یک گام در راستای شروع یک کسب و کار اینترنتی است و برای موفقیت در این مسیر باید یک سایت سئو شده با مدیریت حرفه‌ای داشته باشید. در چنین شرایطی اهمیت سیستم مدیریت محتوا آشکار می‌شود.

همان‌طور که گفتیم سیستم مدیریت محتوا از نرم افزارهایی تشکیل شده که با استفاده از آن‌ها می‌توان بدون دانش کدنویسی به طراحی سایت دلخواه خود پرداخت. در واقع آن دسته از صاحبین کسب و کارها که تمایل دارند صفر تا صد طراحی سایت‌شان را خود انجام دهند و یا هزینه طراحی سایت را در اختیار ندارند، می‌توانند با استفاده از این نرم افزارهای مدیریتی به طراحی سایت بپردازند. این سیستم‌ها نقش بسیار مهمی در مدیریت و پیشرفت یک سایت دارند. با توجه به این که درآمدزایی سایت‌های فروش به شدت به جلب اعتماد و توجه کاربران هدف بستگی دارد، برای رسیدن به این نتیجه یعنی درآمدهای بالا باید سایتی فعال و پویا داشته باشید. منظور از سایت‌های پویا، وب سایت‌هایی است که به صورت مرتب مطابق با الگوریتم‌های موتور جست‌وجوی گوگل به‌روزرسانی می‌شوند. سیستم‌های مدیریت محتوا دقیقا در راستای بهینه سازی سایت‌های پویا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع سیستم مدیریت محتوا

انواع سیستم مدیریت محتوا

سیستم‌های مدیریت محتوای زیادی وجود دارند که برای طراحی سایت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر یک از این سیستم‌ها آپشن‌ها و قابلیت‌های خاصی دارند که مزایای قابل توجهی را برای سایت‌ها به ارمغان می‌آورند؛ بنابراین برای این که بتوانید در استفاده از انواع سیستم مدیریت محتوا به استفاده بهینه‌ای برسید، باید قبل از انتخاب سیستم، هدف خود را از طراحی سایت مشخص کنید. اگر سایت‌های مختلف برای عرضه محصولات و موارد دیگر دارید، می‌توانید بدون اینکه از دانش برنامه‌نویسی آگاهی داشته باشید از CMS به‌بهترین شکل ممکن استفاده کنید. سیستم‌های مدیریت محتوا برای راه‌اندازی و ارتقای یک سایت بسیار مفید است. ایجاد سایت‌های پویا و فعال بر عهده سیستم‌های مدیریت محتوا است. دلیل ذکر عنوان پویا و فعال در این مطالب به این‌دلیل است که سایت‌ها باید به‌صورت مداوم در حال بروزرسانی و آپدیت اطلاعات جدید باشند که این حرکت در گرو دسترسی به سیستم‌های مدیریت محتوای پویا است. در ادامه پنج مورد از برترین سیستم‌های مدیریت محتوا را معرفی می‌کنیم. 

  • سیستم مدیریت محتوا وردپرس: وردپرس یکی از معروف ترین و پیشرفته ترین سایت‌سازها است که کاربری بسیار ساده‌ای دارد. محبوبیت این صفحه‌ساز به قدری است که بیش از ۴۰ درصد سایت‌های دنیا با این سیستم طراحی شده‌اند. وردپرس یک سیستم مدیریت متن باز یا اپن سورس است که از افزونه‌ها، پلاگین‌ها و ویجت‌های بسیار متعددی تشکیل شده و به صورت کاملا رایگان مورد استفاده کاربران قرار می‌گیرد. جذابیت وردپرس در این است که برای استفاده از آن به هیچ پیش نیازی احتیاج ندارید و تنها کافی است از قابلیت دراگ اند دراپ استفاده کرده و با جا به جا کردن ویجت‌ها زیباترین و جذاب‌ترین صفحات را بسازید. این نرم افزار به راحتی نصب و راه اندازی می‌شود و می‌توانید آن را روی هاست خود آپلود کنید. شما می‌توانید تغییرات دلخواه خود را در این سیستم ایجاد کرده و با ذخیره آن این سیستم را توسعه دهید. همچنین می‌توانید تغییرات ایجاد شده را شخصی‌سازی و اشتراک‌گذاری کنید.
  • جوملا: جوملا نیز یکی از انواع سیستم مدیریت محتوا است که پلاگین‌ها و افزونه‌های بسیاری دارد؛ اما برخلاف وردپرس برای افراد مبتدی مناسب نیست. این سیستم برای ساماندهی تصاویر و متن بسیار مناسب است و کاربران می‌توانند بدون شناخت زبان‌های برنامه نویسی سایت خود را طراحی کنند. این سیستم دارای محیط کاربری جذابی است و کاربران می‌توانند با استفاده از آن صفحات گرافیکی بسیار زیبایی را ایجاد کنند. این سیستم نیز متن باز بوده و جابه‌جایی ویجت‌ها نیز با چند کلیک ساده انجام می‌شود. شما می‌توانید برای طراحی سایت‌های شرکتی، خدماتی، دولتی و غیره از این سیستم استفاده کنید. این سیستم دارای مزایای بسیاری از قبیل: ذخیره صفحه، نسخه قابل چاپ، پشتیبانی مناسب و غیره است. یادگیری آن نیز به راحتی امکان پذیر است.
  • پرستاشاپ: در معرفی پرستاشاپ به زبان ساده می‌توان گفت یک فروشگاه‌ساز آنلاین است که می‌توانید با استفاده از آن یک سایت فروشگاهی طراحی کنید. شما می‌توانید با نصب این سیستم مدیریتی قدرتمند روی هاست خود یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای بسازید. استفاده از ماژول‌ها و امکانات نرم افزار نیز به هیچ پیش‌نیازی احتیاج ندارد. استفاده از این فروشگاه‌ساز در بهینه‌سازی سایت نیز نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند‌. پرستاشاپ امکانات مختلفی از قبیل: ایجاد تصاویر با قابلیت بزرگ‌نمایی نامحدود برای محصولات، به‌روزرسانی خودکار، قرار دادن کدهای تخفیف، ثبت عضویت مشتری، قرار دادن مشتری در گروه‌های مختلف و غیره را در اختیار کارفرمایان قرار می‌دهد.
  • مجنتو: این سیستم مدیریت محتوا برای سایت‌های فروشگاهی و تجاری مناسب است. مسئله اینجا است این سیستم برخلاف سایر سیستم‌های مدیریت محتوا کاربری دشواری دارد و برای استفاده از آن باید آموزش‌های لازم را دریافت کنید. در سایت‌های فروشگاهی، امنیت اطلاعات کاربران اهمیت بسیار زیادی دارد. سیستم مجنتو امنیت بسیار بالایی را برای سایت‌های فروشگاهی فراهم می‌سازد. ورژن‌های این سیستم برای برقراری امنیت به صورت مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. با وجود این که این سایت ساز کاربری سختی دارد، بسیار کاربری و محبوب است.
  • دروپال: سیستم‌های مدیریت محتوایی تاکنون معرفی کردیم به دانش برنامه نویسی احتیاجی ندارند، از این جهت از محبوبیت بالایی برخوردارند. دروپال یکی از انواع سیستم مدیریت محتوا است که به دانش کد نویسی احتیاج دارد و بیشتر برای سایت‌های سفارشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نکته: در بین سیستم‌های مدیریت محتوا که معرفی کردیم، وردپرس در بین کاربران شناخته شده‌تر است و به دلیل محیط کاربری ساده و امکانات زیاد از محبوبیت بسیاری در بین کاربران جهان برخوردار است.

بهترین شرکت ارائه‌دهنده خدمات طراحی سایت

مجموعه سایان برترین آژانس دیجیتال مارکتینگ و مجموعه تخصصی در حوزه ارائه خدمات تولید محتوا و طراحی سایت با سیستم‌های مدیریت محتوای برتر است. این آژانس بازاریابی علاوه بر ارائه خدمات مربوط به طراحی سایت با بهترین کیفیت و تعرفه مناسب، به معرفی تولید محتوا و انواع سیستم‌های مدیریت محتوا می‌پردازد تا  کاربرانی را که در راه‌اندازی سایت کسب و کار دچار تردید شده‌اند، راهنمایی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به نرم افزارهای مدیریتی به وب سایت  شرکت دیجیتال مارکتینگ سایان  به نشانی https://cyandm.com/  مراجعه فرمایید

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *