Search
Close this search box.

بروت فورس چیست؟ انواع حملات بروت فورس و نحوه‌ی جلوگیری از آن

بروت فورس چیست؟

بروت فورس یک روش حمله به سیستم‌ها است که در آن حمله‌کننده با تلاش تمامی حالات ممکن برای یک رمز عبور یا کد امنیتی را امتحان می‌کند تا به نتیجه دلخواه برسد. این روش معمولاً زمان‌بر و غیرکارآمد است و برای مواقعی استفاده می‌شود که راه حل دیگری برای دستیابی به اطلاعات محرمانه وجود ندارد.

فهرست مطالب

بروت فورس به دسته‌ای از حملات گفته می‌شود که از قدرت کامپیوترها برای میلیون‌ها بار حدس زدن گذرواژه‌ها، افشای رمزهای عبور و دسترسی به حساب‌های رمزگذاری‌ شده استفاده می‌کند. راه‌های ساده و متداولی برای دفاع در برابر این حملات وجود دارد و این یک حمله‌ی ساده برای هکرها به حساب می‌آید که یافتن یک نقطه ضعف در سایت را برایشان آسان می‌کند. در ادامه به این می‌پردازیم که حمله‌ی بروت فورس چیست؟ چگونه می‌تواند شما را در معرض خطر قرار دهد؟ و چگونه بهترین دفاع را در برابر این نوع حمله انجام دهید؟

بروت فورس چیست؟

بروت فورس (Brute-force) یکی از روش‌های هک است که از آزمون و خطا برای بدست آوردن رمز عبور و اطلاعات ورود کاربران استفاده می‌کند. حمله‌ی بروت فورس از ساده‌ترین و در عین حال قابل اعتمادترین تکنیک‌ها در هک می‌باشد که هر هکر مبتدی نیز می‌تواند از آن برای دستیابی به حساب‌های شخصی افراد و سازمان‌ها استفاده کند؛ در حمله‌ی بروت فورس، هکر چندین نام کاربری و رمز عبور را امتحان می‌کند.

بروت فورس چیست؟

در حمله‌ی بروت فورس، هکر اغلب از یک رایانه برای آزمایش طیف گسترده‌ای از ترکیب‌ها استفاده می‌کند تا زمانی که اطلاعات صحیح برای ورود به حساب را پیدا کند. نام بروت فورس هم از مهاجمانی گرفته شده است که تلاش‌های بسیار زیادی می‌کنند تا به حساب‌های کاربری دست پیدا کنند. با وجود اینکه بروت فورس یک روش قدیمی حمله سایبری است، هنوز هم مدام آزمایش می‌شود و به همین دلیل است که تاکتیک محبوب هکرها باقی مانده است.

انواع حملات بروت فورس

تعریف کلی حملات بروت فورس حدس زدن اعتبارنامه‌ی کاربر با استفاده از هر ترکیبی از کاراکترها، تا زمانی که مطابقت پیدا کند، می‌باشد. با این حال، هکرها از انواع استراتژی‌های بروت فورس برای دستیابی به بهترین نتایج استفاده می‌کنند. شرکت‌ها باید انواع حملات بروت فورس را بشناسند تا استراتژی‌هایی را علیه آنها توسعه دهند. انواع حملات بروت فورس عبارتند از:

حملات بروت فورس ساده

حمله‌ی بروت فورس ساده زمانی اتفاق می‌افتد که هکر سعی می‌کند اطلاعات ورود کاربر را به صورت دستی و بدون استفاده از هیچ نرم افزاری به دست آورد، این کار معمولاً از طریق ترکیب رمزهای عبور استاندارد یا کدهای شماره شناسایی شخصی (PIN) انجام می‌شود. این حملات ساده هستند، زیرا بسیاری از افراد هنوز هم از رمز عبورهای ساده‌ای همانند «1234» یا «0000» و امثال آن استفاده می‌کنند و یا از آداب رمزگذاری ضعیف استفاده می‌کنند، همانند استفاده از تاریخ تولدشان یا استفاده از یک رمز عبور برای تمامی حساب‌های کاربری!

حملات بروت فورس دیکشنری

حمله‌ی دیکشنری همانطور که از نامش پیداست از یک دیکشنری که شامل رمزهای عبور احتمالی می‌باشد، برای یافتن رمز عبور استفاه می‌کند و همه‌ی آنها را آزمایش می‌کند. حمله‌ی دیکشنری یکی از انواع حملات بروت فورس است که تمامی رمز عبورهای احتمالی را با توجه به نام کاربری تست می‌کند. این نوع حمله از نظر فنی، به خودی خود یک حمله‌ی بروت فورس در نظر گرفته نمی‌شود؛ اما می‌تواند نقش مهمی در فرایند شکستن رمز عبور ایفا کند. نام حمله دیکشنری از هکرهایی گرفته شده است که از فرهنگ لغت‌های خاص خود استفاده می‌کنند و کلمات را با ترکیب کاراکترها و اعداد خاص اصلاح می‌کنند. این نوع حمله معمولاً زمان‌بر است و در مقایسه با روش‌های حمله جدیدتر و مؤثرتر، شانس موفقیت کمی دارد.

حملات بروت فورس ترکیبی (Hybrid Brute-force Attacks)

در این روش همانطور که از نامش پیداست، هکر دو روش حمله ساده و دیکشنری را با هم ترکیب می‌کند. در این حمله، هکر با لیستی از کلمات شروع می‌کند، سپس ترکیبی از حروف، حروف و اعداد و… را آزمایش می‌کند تا رمز عبور صحیح را پیدا کند. این رویکرد به هکرها اجازه می‌دهد تا رمزهای عبوری را که از کلمات رایج یا محبوب یا ترکیب آنها با اعداد، سال‌ها یا دیگر کاراکترهای تصادفی تشکیل شده‌اند، به دست آورند؛ مانند “hasan1234” یا “ali2020”.

حملات بروت فورس معکوس (Reverse Brute-force Attacks)

حمله‌ی بروت فورس معکوس نوعی حمله است که در آن مهاجم از یک رمز عبور مشترک علیه چندین نام کاربری در تلاش برای دسترسی به یک شبکه، استفاده می‌کند. حملات بروت فورس معکوس با داشتن فقط رمز عبور (نه نام کاربری)، توسط مهاجم به عنوان یک مقدار شناخته شده آغاز می‌شود، سپس هکر رمز عبور را در برابر چندین نام کاربری احتمالی یا فایل‌های رمزگذاری شده آزمایش می‌کند تا در نهایت ترکیب مناسب را پیدا کند.

حملات بروت فورس بازیافت اعتبارنامه (Credential Stuffing)

این نوع حمله با استفاده از رمز عبورهای ضعیف، کاربران را هک می‌کند. هکرها ترکیب نام کاربری و رمز عبوری را که دزدیده‌اند، جمع‌آوری می‌کنند و سپس آن‌ها را در وب‌سایت‌های دیگر آزمایش می‌کنند تا ببینند آیا می‌توانند به حساب‌های کاربری بیشتری دسترسی پیدا کنند یا خیر؟ افرادی که از ترکیب نام کاربری و رمز عبور یکسان استفاده می‌کنند،‌ یا از رمز عبور یکسان در تمامی پروفایل‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند و به راحتی از این روش هک خواهند شد.

اهداف و انگیزه‌ی هکرها از انجام حملات بروت فورس چیست؟

هک بروت فورس به صبر زیادی نیاز دارد، زیرا ممکن است ماه‌ها و حتی سال‌ها زمان ببرد تا هکر رمز عبور را با موفقیت به دست آورد. حتما این سوال برای شما پیش می‌آید که چرا هکرها زمان زیادی را صبر می‌کنند تا یک حساب کاربری را هک کنند؟ به این دلیل است که پاداش نهایی خوب است. در ادامه دلایلی را بیان کرده‌ایم که متوجه می‌شوید، چرا هکرها زمان زیادی را صرف این کار می‌کنند؟

منفعت از تبلیغات و داده‌ها

یک هکر ممکن است با قصد به دست آوردن منفعت مالی از کمیسیون تبلیغات به یک یا چندین وب‌سایت حمله کند؛ که این حمله به روش‌های مختلفی اتفاق می‌افتد:

  • نمایش تبلیغات اسپم در سایت‌های محبوب و پر ترافیک.
  • تغییر مسیر (ریدایرکت) کاربران به سایت‌های مورد نظر هکر.
  • آلوده کردن سایت‌ها و کاربران آنها به بدافزارهای مختلف.

امروزه کسب و کارها و سایت‌های مطرح، طعمه‌های خوبی برای هکرها به حساب می‌آیند. هکرها از طریق ارسال ایمیل‌های اسپم شبیه برندهای معروف و آشنا کاربران را تشویق می‌کنند که روی لینک‌های دانلود کلیک کنند و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

سرقت اطلاعات شخصی

هک کردن حساب‌های شخصی کابران، گنجینه‌ای از داده‌ها را که ممکن است شامل جزئیات حساب‌های مالی و بانکی یا اطلاعات محرمانه پزشکی باشد، در اختیار هکر قرار می‌دهد و به هکر این امکان را می‌دهد که هویت یک فرد را جعل کند و از اموال و اعتبار افراد استفاده کند.

اهداف و انگیزه‌ی هکرها از انجام حملات بروت فورس چیست؟

هک کردن حساب‌های شخصی کاربر می‌تواند گنجینه‌ای از داده‌ها، جزئیات مالی و حساب‌های بانکی گرفته تا اطلاعات پزشکی محرمانه را برای هکر فراهم کند. دسترسی به یک حساب کاربری به مهاجم این امکان را می‌دهد که هویت افراد را جعل کند، پول آنها را بدزدد، اعتبار آنها را به اشخاص ثالث بفروشد یا از اطلاعات برای انجام حملات گسترده‌تر استفاده کند. داده‌های شخصی و اطلاعات ورود نیز می‌توانند از طریق نقض داده‌های شرکتی به سرقت بروند که این باعث می‌شود، مهاجمان به پایگاه‌های اطلاعاتی حساس سازمان‌ها دسترسی پیدا کنند.

انتشار بدافزارها

حملات بروت فورس اغلب شخصی نیستند. یک هکر ممکن است به سادگی با پخش بدافزار از طریق ایمیل یا پیام کوتاه (SMS)، مخفی کردن بدافزار در یک وب‌سایت جعلی که شبیه به یک سایت قانونی طراحی شده است، یا هدایت بازدیدکنندگان وب‌سایت به سایت‌های مخرب، خرابکاری ایجاد کند و بخواهد مهارت‌های مخرب خود را به نمایش بگذارد. با آلوده کردن سیستم یک کاربر به بدافزار، هکر می‌تواند راه خود را به سیستم‌ها و شبکه‌های متصل به آنها باز کند و حملات سایبری گسترده‌تری را علیه سازمان‌ها انجام دهد.

در اختیار گرفتن سیستم کاربران برای انجام فعالیت‌های مخرب

این مورد یک استفاده‌ی کلاسیک از بروت فورس می‌باشد. هکرها می‌توانند حمله‌های گسترده‌تری را با استفاده از چندین دستگاه به نام بات‌نت داشته باشند. این دستگاه‌ها همان کامپیوتر‌ها و گوشی‌ها و تبلت‌های شما هستند که آلوده به بدافزارها شده‌اند و حالا در اختیار هکرها قرار دارند و همین موضوع خطر بزرگی برای دستگاه‌های شما به شمار می‌آید.

از بین بردن اعتبار یک شرکت یا وب‌سایت

حملات بروت فورس اغلب در تلاش برای سرقت داده از شرکت‌ها و سازمان‌هایی هستند که نه تنها ضرر مالی به آنها می‌رساند، بلکه باعث آسیب زیادی به شهرت آنها نیز می‌شود. شرکت‌های معتبر همشه در معرض حملات خرابکارانه‌ی هکرها قرار دارند. به اینصورت که هکرها ممکن است با استفاده از متن، تصویر، ویدیو و یا حتی صوت‌های ناپسند و غیر اخلاقی و یا نژادپرستانه سعی در آلوده کردن وب‌سایت هدف داشته باشند و بخواهند به اعتبار وب‌سایت آسیب بزنند.

ابزارهای حملات بروت فورس را بشناسید

پیدا کردن رمز‌های عبور کاربران ممکن است فرآیندی زمانبر باشد، به ویژه اگر رمز عبور حساب‌ها قوی باشد. هکرها برای ساده‌تر کردن این فرآیند، نرم‌افزار و ابزارهایی را توسعه داده‌اند که به آن‌ها در شکستن رمزهای عبور کمک می‌کنند. ابزارهای حمله بروت فورس شامل برنامه‌هایی برای شکستن رمز عبورهایی هستند که پیدا کردن آنها به تنهایی برای هکر بسیار دشوار است. ابزارهای رایج برای حمله بروت فورس عبارتند از:

Aircrack-ng

مجموعه‌ای از ابزارهایی که امنیت شبکه Wi-Fi را ارزیابی می‌کنند و روی نقاطی از شبکه‌ی وایرلس که آسیب‌پذیر هستند، متمرکز می‌شوند. یکی از تهدیدات این است که افرادی که از لحاظ فیزیکی به Access point شبکه نزدیک هستند، تلاش می‌کنند تا رمز عبور آن را بدست آورند؛ با به دست آوردن رمز عبور، افراد می‌توانند به داخل شبکه نفوذ کنند که این نشان دهنده‌ی نقض امنیت در شبکه است.

John the Ripper

یک ابزار بازیابی رمز عبور کد باز (open-source) است که از صدها نوع حروف و مخلوط آنها، از جمله رمزهای عبور کاربر برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، یونیکس و مک، سرورهای پایگاه داده، برنامه‌های کاربردی وب، ترافیک شبکه، کلیدهای خصوصی رمزگذاری شده و فایل‌ها و اسناد کامپیوتری پشتیبانی می‌کند.

ابزارهای حملات بروت فورس را بشناسید

این نوع نرم‌افزارها می‌توانند به سرعت ترکیب‌هایی از حروف و اعداد را حدس بزنند و رمزهای عبور ضعیف را شناسایی کنند، چندین پروتکل امنیتی رایانه، مودم‌های بی‌سیم و دستگاه‌های ذخیره‌سازی رمزگذاری شده را هک کنند. یک حمله‌ی بروت فورس به مقدار زیادی قدرت محاسباتی نیاز دارد، برای حل این موضوع هکرها راه‌حل‌های سخت‌افزاری را توسعه داده‌اند که فرآیند را ساده‌تر می‌کند، مانند ترکیب واحد پردازش مرکزی دستگاه (CPU) و واحد پردازش گرافیکی (GPU) چراکه افزودن هسته محاسباتی GPU سیستم را قادر می‌سازد تا چندین کار را به طور همزمان پردازش کند و هکرها رمز عبور را با سرعت قابل توجهی بشکنند.

چگونه از حملات بروت فورس جلوگیر کنیم؟

افراد و سازمان‌ها می‌توانند از چندین تکنیک برای محافظت از خود در برابر حملات بروت فورس استفاده کنند. مطالعه رمز و رمزنگاری (Cryptanalysis)، می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا دفاع امنیتی خود را تقویت کنند و از اطلاعات محرمانه خود در برابر حملات بروت فورس محافظت کنند. برای جلوگیری از حملات بروت فورس باید از یک رمز عبور مناسب استفاده کنید که در ادامه بیشتر آن را بررسی می‌کنیم.

از رمزهای عبور قوی استفاده کنید

بهترین راه برای دفاع در برابر حملات بروت فورس که گذرواژه‌ها را هدف قرار می‌دهند، این است که رمزهای عبور را تا حد ممکن سخت‌تر کنید. کاربران با استفاده از گذرواژه‌های قوی‌تر و پیروی از بهترین شیوه‌های رمزگذاری، نقشی کلیدی در حفاظت از داده‌های خود و سازمانشان دارند. همین موضوع، حدس زدن رمز عبور را برای هکرها دشوارتر و وقت‌گیرتر می‌کند که می‌تواند منجر به تسلیم شدن آنها شود. بهترین روش‌های ایجاد رمز عبور قوی را در ادامه مطالعه کنید.

رمزهای چند کاراکتری ایجاد کنید

یک قانون اساسی در رمزگذاری این است که طول رمز عبور باید بیش از 10 کاراکتر باشد و شامل حروف بزرگ و کوچک، نمادها و اعداد باشد. این کار زمان لازم برای شکستن رمز عبور را از چندین ساعت به چندین سال افزایش می‌دهد و هکرها را ناامید می‌سازد، مگر اینکه هکر به یک ابر کامپیوتر دسترسی داشته باشد تا بتواند در زمان کمتری رمز عبور را بدست آورد.

از کلمات پیچیده استفاده کنید

استفاده از کاراکترهای طولانی و متنوع و نامفهوم روش خوبی برای جلوگیری از حملات بروت فورس می‌باشد؛ اما برخی از وب‌سایت‌ها ممکن است محدودیت‌هایی برای طول رمز عبور داشته باشند و اجازه‌ی انتخاب رمز عبور طولانی را ندهند. در این مواقع می‌توانید از عبارات پیچیده و نامفهوم در رمزهای عبور خود استفاده کنید تا از موفقیت هکرها در حملات نوع دیکشنری و ساده جلوگیری کنید.

برای ساختار رمز عبور قوانین خاصی ایجاد کنید

یکی از تاکتیک‌های خوب ایجاد رمز عبور ایمن، این است که کلمات را به گونه‌ای کوتاه کنید که برای دیگران بی‌معنی جلوه کنند. این کار را می‌توان با حذف حروف صدادار یا استفاده از دو حرف اول کلمات و سپس ساختن عبارتی که از یک رشته کلمات کوتاه شده معنا پیدا می‌کنند، انجام داد. به عنوان مثال، کوتاه کردن کلمه “help” به “hlp” یا “blue” به “bl”.

از رمزهای عبور رایج و شناخته شده دوری کنید

گذرواژه‌هایی مانند نام، نام تیم ورزشی، یا فقط کلمه‌ی «password» که اغلب مردم استفاده می‌کنند، بسیار خطرناک هستند. هکرها کلمات یا عبارات رایجی را که مردم در رمزهای عبور خود استفاده می‌کنند، می‌شناسند و تاکتیک‌هایی بر اساس این کلمات رایج برای هک کردن حساب‌های افراد به کار می‌گیرند؛ بنابراین از گذرواژه‌های شناخته شده و عمومی استفاده نکنید.

رمز عبور منحصر به فرد برای هر حساب کاربری

پرکردن اعتبارنامه‌ها (Credential stuffing) باعث می‌شود هکرها رمزهای عبور استفاده شده در وب‌سایت‌هایی که طی فرایند نقض داده، اطلاعات آنها فاش شده است را آزمایش و بررسی کنند که بدانند آیا آن پسوردها در جاهای دیگر استفاده می‌شوند یا خیر؟ متأسفانه، این امر بسیار موفق است، زیرا مردم اغلب از رمز عبور یکسانی برای تمام حساب‌های ایمیل، پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های خبری و… استفاده می‌کنند. برای جلوگیری از هک شدن هرگز از رمز عبور یکسان برای دو حساب کاربری مختلف استفاده نکنید.

از مدیریت رمز عبور استفاده کنید

نرم‌افزار مدیریت رمز عبور یا پسورد منیجر، ایجاد رمزهای عبور ایمن و منحصر به فرد را برای همه وب‌سایت‌هایی که کاربران به آنها وارد می‌شوند، آسان‌تر می‌کند. به طور خودکار ورود کاربران به چندین وب‌سایت را ردیابی می‌کند و به کاربر امکان می‌دهد با ورود به آن، به تمام حساب‌های خود دسترسی داشته باشند. با استفاده از یک نرم‌افزار پسورد منیجر، کاربران می‌توانند رمزهای عبور طولانی و پیچیده ایجاد کنند، آنها را به صورت ایمن ذخیره کنند و خطر فراموشی، گم شدن یا دزدیده شدن رمز عبور را نداشته باشند.

از رمزهای عبور خود بهتر محافظت کنید

هرچند با وجود همه‌ی موارد ذکر شده برای داشتن رمزهای عبور ایمن، اگر سازمان‌ها قادر به محافظت از داده‌های خود در برابر حملات بروت فورس نباشد، استفاده از بهترین روش‌های رمز عبور قوی هم برای کاربران فایده‌ای ندارد. بنابراین سازمان‌ها هم از طریق تکنیک‌هایی که در ادامه بیان می‌شود، می‌توانند اطلاعات کاربران را حفظ و امنیت شبکه را تقویت کنند.

استفاده از الگوریتم‌های مناسب

مدیران سیستم برای دشوار کردن حملات بروت فورس و جلوگیری از آنها باید اطمینان حاصل کنند که رمز‌های عبور سیستم‌های آنها با بالاترین نرخ رمزگذاری موجود، رمزگذاری شده‌اند. مانند 256 بیت که شانس موفقیت یک حمله بروت فورس را محدود می‌کند و شکستن رمزهای عبور را سخت‌تر می‌کند.

Salt the hash

Salt the hash یک تکنیک رمزنگاری است که به مدیران سیستم امکان می‌دهد، هش رمز عبور خود را تقویت کنند، آنها رشته‌ای از حروف و اعداد تصادفی ذخیره شده در یک پایگاه داده جداگانه را به رمز عبور اضافه می‌کنند تا آن را تقویت و محافظت کنند. با این روش، کاربرانی که رمز عبور یکسان دارند، هش‌های متفاوتی خواهند داشت.

استفاده از احراز هویت چند عاملی (MFA)

هنگامی که احراز هویت به اطلاعات ورود به سیستم اضافه می‌شود، وابستگی را از رمزهای عبور حذف می‌کند. یعنی با استفاده از MFA، پس از اینکه کاربر با رمز عبور خود وارد سیستم شد، از او خواسته می‌شود که مدارک دیگری هم ارائه کند تا مشخص شود هکر نیست، مانند کدی که از طریق پیام کوتاه ارسال می‌شود یا اسکن اثر انگشت. این امر می‌تواند مانع از دسترسی یک هکر به حساب کاربری یا سیستم تجاری یک کاربر شود، حتی اگر هکر اطلاعات ورود کاربر را داشته باشد.

محدود کردن تلاش‌های ورود به سیستم

محدود کردن تعداد دفعاتی که کاربر می‌تواند اطلاعات رمز عبور خود را مجدداً وارد کند، میزان موفقیت حملات بروت فورس را کاهش می‌دهد. جلوگیری از تلاش مجدد برای ورود به سیستم پس از دو یا سه بار تلاش ناموفق، می‌تواند یک مهاجم بالقوه را منصرف کند. قفل کردن یک حساب کاربری پس از چندین تلاش ناموفق برای ورود، مانع از آزمایش مکرر برای شکستن رمز عبور توسط هکرها می‌شود.

استفاده از CAPTCHA برای ورود

افزودن یک جعبه CAPTCHA به فرآیند ورود می‌تواند مانع از استفاده مهاجم از رایانه‌ها و ربات‌ها برای ورود به حساب کاربری یا شبکه تجاری شود. گزینه‌های CAPTCHA عبارتند از تصاویر متنی که روی صفحه نمایش ظاهر می‌شوند، علامت زدن کادرهای تصویری متعدد و شناسایی اشیائی که ظاهر می‌شوند.

استفاده از لیست سیاه آی‌پی

قرار دادن یک لیست سیاه از آی‌پی‌های مورد استفاده در حملات به محافظت از شبکه تجاری و کاربران آنها در برابر مهاجمان شناخته شده کمک می‌کند، به اینصورت که اجازه‌ی ورود از آی‌پی‌هایی که قبلا به عنوان هکر شناخته شده‌اند را به وب‌سایت‌ها نمی‌دهد. همچنین به روز نگه‌داشتن این لیست سیاه برای جلوگیری از حملات جدید مهم است.

حذف حساب‌های کاربری استفاده‌ نشده

حساب‌های کاربری که استفاده نمی‌شوند، دری باز برای مجرمان سایبری برای حمله به یک سازمان است. کسب‌ و کارها باید اطمینان حاصل کنند که به‌ طور منظم حساب‌های استفاده‌ نشده را حذف می‌کنند یا در حالت ایده‌آل، حساب‌ها را به‌ محض خروج کارکنان از سازمان حذف می‌کنند تا از استفاده از آن‌ها در یک حمله بروت فورس جلوگیری کنند. این امر به ویژه برای کارمندانی که مجوزهای سطح بالا یا حق دسترسی به اطلاعات حساس شرکتی دارند، مهم است.

ارائه‌ی پشتیبانی مداوم امنیتی و رمز عبور

علاوه بر آگاهی کاربر و امنیت فناوری اطلاعات، کسب‌ و کارها باید اطمینان حاصل کنند که سیستم‌ها و نرم‌افزارها همیشه به‌ روز نگه‌داشته می‌شوند و پشتیبانی مداوم به کارمندان ارائه کنند. کسب و کارها باید با ارائه‌ی آموزش رمز عبور ایمن و همچنین نظارت داشتن بر شبکه‌ها، امنیت کاربران و شبکه را تامین کنند.

ارائه‌ی آموزش رمز عبور

این مهم است که کاربران بدانند بهترین شیوه‌های استفاده از رمز عبور و امنیت چگونه است و نشانه‌های حملات سایبری را تا حدودی تشخیص دهند. آنها همچنین به آموزش و به‌روزرسانی منظم نیاز دارند تا از آخرین تهدیدات آگاه شوند. ابزارهای مدیریت رمز عبور شرکتی به کاربران این امکان را می‌دهد، رمزهای عبور پیچیده را ذخیره کنند و خطر از دست دادن رمز عبور خود را که می‌تواند داده‌های شرکت را در معرض خطر قرار دهد، از بین می‌برد.

نظارت بر شبکه‌ها به‌شکل بلادرنگ (Real Time)

حملات بروت فورس را می‌توان از طریق فعالیت‌هایی مانند تلاش‌های متعدد برای ورود به سیستم و ورود از دستگاه‌های جدید یا مکان‌های غیرمعمول مشاهده کرد. صاحبان کسب‌ و کارها باید به‌طور مداوم سیستم‌ها و شبکه‌های خود را برای رفتار مشکوک یا غیرعادی کنترل کنند و فوراً فعالیت‌های مخرب احتمالی را مسدود کنند.

کلید رمزنگاری (Encryption key) چیست؟

رمزنگاری یک تاکتیک امنیت سایبری است که داده‌ها را به هم می‌ریزد تا به صورت رشته‌ای از کاراکترهای تصادفی ظاهر شوند. کلید رمزنگاری صحیح داده‌ها را از هم جدا می‌کند. یک کلید رمزنگاری 128 بیتی برای کرک کردن به دو ترکیب به قدرت 128 بیت نیاز دارد، که برای اکثر کامپیوترهای قدرتمند نیز غیرممکن است. رمزنگاری 256 بیتی حفاظت از داده‌ها را قوی‌تر هم می‌کند، تا جایی که حتی یک کامپیوتر قدرتمند که می‌تواند تریلیون‌ها ترکیب را در هر ثانیه بررسی کند، هرگز نمی‌تواند آن را کرک کند. این باعث می‌شود، رمزنگاری 256 بیتی کاملاً در برابر حملات بروت فورس ایمن باشد.

شما چگونه امنیت رمزهای عبور خود را تامین می کنید؟ آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده‌اید که چگونه ایمن‌ترین گذروا‌ژه‌ها را تعیین کنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *